summit 2024

Summit 2024

Neem gerust contact op en we kijken samen wat ik voor je kan doen.

Angelique Lijffijt

Contact

06-41034793

info@meerklantenonline.nl

Summit 2024

Als deelnemer aan dit geweldige evenement krijg je exclusieve toegang tot speciale kortingen op de krachtige software van LeadGrow Accererator en het bouwen van jouw eigen meesterlijke funnel.

Waarom zou je dit niet gebruiken om je bedrijf te laten groeien? De Summit 2024-deelnemers genieten van uitzonderlijke voordelen, waaronder aanzienlijke besparingen op LeadGrow Accelerator-software en professionele funnelcreatie voor het eerste jaar. In deze software zit alles wat je als bedrijf nodig hebt om te groeien.

Mis deze kans niet om je online strategie te optimaliseren en kosten te besparen terwijl je profiteert van de nieuwste en meest effectieve tools op de markt.

Er draait op dit moment een pilot voor de software om deze te optimaliseren. Wij gaan dan samen aan de slag om dit voor je in te richten, helemaal aangepast aan jouw wensen. Het enige wat we vragen, is dat je ons jouw eerlijke mening geeft in de vorm van een review. Zodra het is ingericht beslis je of je voor een betaalde licentie gaat of dat je dat niet wil. 

LeadGrow Accelerator software

Meesterlijke funnel

Stel je voor dat je online leads moeiteloos worden omgezet in loyale klanten. Dat is precies wat een meesterlijke funnel voor jouw bedrijf kan betekenen. Wij geloven in de kracht van effectieve funnels om jouw online succes te stimuleren.
Een meesterlijke funnel is als een digitale gids die je potentiële klanten door elke fase van de koopreis leidt, met aandacht voor hun behoeften en wensen. Het is niet zomaar een reeks pagina’s; het is een strategisch ontworpen traject dat conversies maximaliseert en de betrokkenheid vergroot.
Waarom zou je een meesterlijke funnel willen gebruiken? Simpelweg omdat het de sleutel is tot geoptimaliseerde marketing. Het bespaart tijd, verhoogt de efficiëntie en zorgt ervoor dat elke interactie met jouw merk telt. Of je nu producten verkoopt, leads wilt genereren of je merkbekendheid wilt vergroten, een meesterlijke funnel is de navigatie die leidt naar succes.
Als deelnemer van de Summit 2024 krijg je niet alleen de kans om korting te krijgen op het maken van zo’n meesterlijke funnel, maar ook om te leren hoe je het volledige potentieel ervan kunt benutten. Mis deze kans niet om jouw bedrijf naar nieuwe hoogten te tillen met een geoptimaliseerde funnelstrategie

Reviews

Wat zeggen mensen over ons?

Natuurlijk kunnen we vertellen over wie we zijn, maar het is nog leuker om te horen wat anderen over ons zeggen.

Rob Wijs

Angelique is een ondernemer met passie voor marketing & sales. Ze weet op een creatieve wijze jouw ideale doelgroep aan te boren waardoor jij meer sales kan realiseren. ik kan haar van harte aanbevelen om jouw bedrijf een positieve impuls te geven”

Wijnand Prins

Angelique helpt mij al jaren om op de juiste momenten de goede keuzes te maken bij het ondernemen en ook mijn digitale aanwezigheid op het internet. Met heel veel plezier en genoegen kan ik haar aanbevelen als coach en sparringpartners op alle terreinen van het (digitaal) ondernemerschap.”

Manja Soeli

Angelique heeft reeds een website en een funnel voor mij gemaakt waar ik heel blij mee ben. 
Ik zie in Angelique een creatief persoon, die met je meedenkt en zo kom je samen tot de funnel die je voor ogen had. Een heuse aanrader!!.”

Meer weten?

Angelique Lijffijt

Business Coach | Webdesigner | Fullstack funnelbouwer

Plan een afspraak in


Of stuur een berichtje