Portfolio

Portfolio

Neem gerust contact op en we kijken samen wat ik voor je kan doen.

Angelique Lijffijt

Contact

06-41034793

info@meerklantenonline.nl

Tessa Trainingen

Tessa Fennema is de persoon achter Tessa Trainingen, een intiem trainingsinstituut waar persoonlijke aandacht voorop staat. Hier bieden we een divers scala aan trainingen aan, variërend van inspirerende NLP eendaagse tot diepgaande NLP master practitioner programma’s.

“Bij Tessa Trainingen geloven we sterk in de kracht van persoonlijke ontwikkeling. We hebben bewust gekozen voor een kleinschalige aanpak, zodat we elke deelnemer de aandacht en begeleiding kunnen bieden die ze verdienen. Of je nu een beginner bent die wil kennismaken met NLP of een ervaren practitioner die zijn vaardigheden naar een hoger niveau wil tillen, bij ons vind je de juiste training op maat.”

Applicatiefunnel

Voor Tessa Trainingen kregen we de kans om een krachtige en bruisende applicatiefunnel te creëren. Deze funnel is ontworpen om potentiële deelnemers, met behulp van een doelgericht formulier, snel en eenvoudig in contact te brengen met een expert van Tessa Trainingen. Tijdens dit persoonlijke gesprek kijken ze welke training het beste bij de behoeften en doelen past.

In plaats van urenlang te zoeken naar de juiste training, hebben we een efficiënte en effectieve manier ontwikkeld om een pad naar groei en ontwikkeling te versnellen. Het formulier bevat zorgvuldig samengestelde vragen die hun in staat stellen om een specifieke situatie te begrijpen en zo een op maat gemaakt advies te geven.

Geen standaardoplossingen, maar een persoonlijke benadering die aansluit bij unieke behoeften.

Vervolg stappen

Nadat de applicatie funnel stond, hebben we met volle overtuiging de overige funnels aangepakt. Met een unieke online strategie en een waardeladder als leidraad, hebben we elke funnel een krachtige en effectieve vorm gegeven. Hieronder presenteren we met trots de indrukwekkende line-up van funnels die we speciaal voor Tessa Trainingen hebben ontwikkeld.

Meer weten?

Angelique Lijffijt

Business Coach | Webdesigner | Fullstack funnelbouwer

Plan een afspraak in


Of stuur een berichtje